Lunden fredag 23.09.2022:

7.løb – nr. 7, Hacienda:

– Skuffede mig sidst, da den aldrig rigtigt kom op i gear. Ejerne har fået besked på at sætte den op i trænings mængde, men vi er nok tilfredse med en præmie her.

Aarhus lørdag 24.09.2022:

2.løb – nr. 4, Gaghan Frisco:

– er ikke så nem på biddet. Derfor er spor fire absolut ingen fordel. Han har trænet ok, men lidt svingende. Derfor har jeg lidt svært ved helt at vurdere hesten, men jeg tror at det er en triochance.

3.løb – nr. 1, Gin Rummy:

– har ejeren selv trænet med. Jeg har dog givet hesten et arbejde på banen for 14 dage siden. Det var ok og pulsen tilfredsstillende, men hun skal i gang, så vi er tilfredse med en præmie.

4.løb – nr. 1, Geo Holmsminde:

– vandt jo sin debut og det er et lidt stort spring at gå fra 0 til op under 15.000 kroner på en gang, så han skal nok bruge tid til udvikle sig. Måske en triochance. Jeg tror ikke at det er en vinderchance denne gang.

7.løb – nr. 6, Girlpower:

– drillede mig lidt senest. Hun er besværlig i munden og vil ikke rigtigt sættes ned i ryg. Det var vi ikke helt enige om og derfor fik hun en galop på, men hun gik godkendt efter fejlen. Triochance.

8.løb – nr. 6, Ejsing:

– tror jeg har lidt fordel af distancen, så jeg håber at det er en vinderchance. Han vandt jo ret enkelt i den indledende afdeling. Han er godt gående, har haft god form rigtigt længe og har løbet på gode tider det meste af året. Kommer nok uden forsko denne gang, men sådan har også han gået tidligere.

9.løb – nr. 2, Fox On the Run S:

– gør det fantastisk og løb vel omkring 1.13 den sidste kilometer udvendigt på Gabriel Cross senest. Han skal have en lille vinderchance. Han er meldt lidt op denne gang, men har så også et godt startspor.

Odense søndag 25.09.2022:

1.løb – nr. 7, Giscours:

– Gik fint for Knud sidst, indtil den, ifølge ham, hang i en knæ gamache. Det gør den ikke venstre rundt, hvor den er bedst. God form og lille triochance.

4.løb – nr. 5, Great Lights:

– Endte i dødens sidst og det var ikke optimalt, men den fungerede dog ok og det var det vigtigste. Har trænet videre og tager en præmie.

5.løb – nr. 8, Endless Dreams:

– Holder god form og gør det godt. Er igen en vinderchance om end de ikke altid bare vinder i den her klasse.

6.løb – nr. 4, Arm Bri:

– Var jo super fin sidst og overraskede mig faktisk ved at tage sejren og så på en glimrende tid. Formen således på top og en god triochance.

Skive mandag 26.09.2022:

3.løb – nr. 5, Checkpoint S H:

– Har været uheldig på det sidste, hvor vi har kørt lidt defensivt for moralens skyld og så har der manglet tempo på løbene. Formen er ok og den burde blande sig i triorækken her, med det rette løbsscenarie.

4.løb – nr. 7, Cabo Suroeste:

– Er godt gående, men har ikke gået fejlfrit i 1 ½ år venstre rundt, men det må da ske en dag! Hvis det lykkes denne gang, er det en triochance.

5.løb – nr. 2, Gangster Man:

– Var lidt skæv for Birger sidst, så vi ændrer lidt på udstyret til denne gang. Kan tage en præmie.

6.løb – nr. 8, Geronimo D’Hello:

– Kommer efter pause og jeg kender ikke dagsformen.