Jeppe Juel har masser af startheste og køreture de næste dage… Bl.a glæder vi os alle til at se Derby-favoritten Garfield, i sin derbyprøve, fredag på Lunden…. 🤩 Dagen for derbyprøverne, bliver af mange betragtet som årets vigtigste løbsdag. Hvem klarer cuttet? 🍀 Jeppe kommer her med hans egne vurderinger til Odense, Lunden, Århus og Skive ⭐️

Odense torsdag 11.08.2022:

2.løb – nr. 2, Flirty Dancing: Gæstetur.

3.løb – nr. 3, Hope Daugbjerg: Gik godt sidst og har siden haft en lille træningsperiode, hvor den har været fin. Kan være lidt usikker, men er fejlfri en vinderchance.

7.løb – nr. 7, Enjoy Lomomba: Synes jeg var lidt tam i Aalborg, i forhold til den føles fin i træning. Kommer med lukket hovedlag for første gang hos os og burde kunne bedre end sidst. Triochance. (Michael Lønborg)

8.løb – nr. 3, J J: Gik pænt i Aarhus, men var ligesom nogle af mine andre heste lidt svagere i den weekend. Har trænet godt og jeg tror på top 3 chance.

Charlottenlund fredag 12.08.2022:

2.løb – nr. 2, Garfield: Var jo superfin i Aalborg og der faldt en sten fra mit hjerte. Alt har været perfekt siden, så jeg er meget positiv og der er ikke noget at klage på. Stor vinderchance.

3.løb – nr. 2, Global Yankee: Gik godt i Aarhus hvor det var min egen skyld den ikke vandt. Spor 2 er fint, den har trænet godt, jeg er positiv og vi kvaler ind.

3.løb – nr. 8, Gucci: Var lidt svag i Aarhus, men løbet blev afviklet uhensigtsmæssigt for den. Den er mere stærk end speedy. Lidt af et longshot men vi håber.

4.løb – nr. 5, Gateway Damgaard: Gæstetur.

5.løb – nr. 5, Google Shadow: En fin hest der har gået godt for mig og som virker i ok form. Kommer dog i en anden klasse denne gang og der skal held til for at kvale ind.

7.løb – nr. 7, Gurli Tinghøj: Har stået lidt over med dårlige blodværdier, men jeg er tilfreds med hende i træningen nu. Hun er katapult hurtig fra start så vi skal nok komme til at sidde fornuftigt til undervejs. En af flere vinder muligheder i løbet.

8.løb – nr. 2, Great Shadow: En stærk og reel type, der klarer distancen hele dagen. Har vi taget med grundet distanceevnerne, men den er lidt af et longshot, men vi håber den kommer med videre på yderste mandat.

8.løb – nr. 3, Galliano Peak: Har vi sat Birger på, for vi tror den kvaler ind til Derby og så skal Birger da køre den der 😊 Holder rigtig fin form og den har lidt til gode, for jeg galoperede 80.000 sv.kr. væk i sidste start med den!  

Aarhus søndag 14.08.2022:

2.løb – nr. 7, Gangnam Style K: Gik godt for Casper Møllgaard i liga finale sidst, så formen på top. God på de lange løb, står godt til her og et lille felt. Det er positivt og en god chance.

9.løb – nr. 5, Hakon: Gik godt sidst og det er en rigtig fin hest. Går den fejlfrit igen, er den med helt på stregen.

Skive mandag 15.08.2022:

1.løb – nr. 8, Hertz: Har været meldt i større løb i Sverige, men jeg har fået pointene kørt af den, så nu starter den her, for at være klar til et løb i derbyweekenden. Sporet er lidt skidt, men med lidt racing luck, kan vi tage en pæn præmie.

4.løb – nr. 6, Formidable Vincent: Gæstetur.

5.løb – nr. 5, Flying Rose: Gæstetur.

7.løb – nr. 9, Maharani: Gæstetur.