Michael Lønborg kom slemt til skade sidste fredag i Skive, hvor hans hest pludselig snublede, på vej ind mod opløbet. Et styrt var uundgåeligt. Efterfølgende blev Michael fragtet til Viborg Sygehus, hvor man konstaterede at hælen var knust. Nu er Michael opereret og må se til fra sidelinjen en stund, mens kroppen heler. Det betyder dog ikke at stalden går på “stand by”, og her kommer Michaels vurderinger frem mod Odense torsdag og Derbyprøverne på Lunden fredag. Rigtig god bedring til Michael…. 🍀
Odense torsdag 11.08.2022:
7.løb – nr. 6, Enjoy Lomomba:
– Synes jeg var lidt tam i Aalborg, i forhold til den føles fin i træning. Kommer med lukket hovedlag for første gang hos os og burde kunne bedre end sidst. Triochance.
**********
Lunden fredag 12.08.2022:
2.løb – nr. 4, Gladiator:
– Er kommet på en svær opgave, men vi synes den skal prøves i en derby prøve. Møder gode heste og distancen ingen fordel, så det er måske i den olympiske ånd vi deltager. Alt efter banens tilstand, med eller uden sko.
9.løb – nr. 10, Golden Hulsig:
– Gjorde et godt løb sidst, som jeg havde forudsagt. Vil være en my skarpere med det løb og den restituerer også bedre efter den er blevet friskere. Sporet kan være ok, hvis det flasker sig lidt. Har klassen til finale deltagelse og det tror jeg på.