Træner/Kuskekommentarer til Musketerdagen i Skive d 2/5-21

Løb 1

2 Can Tab/Knud Mønster: Er rigtig godt gående men møder hård modstand her. Jeg er glad hvis han tager en præmie.
Sko: Uden alle 4.

3 Bette Nock/Jeppe Rask: Var ikke ude på han favoritdistance sidst og gik alligevel godkendt. Har fået godt spor her og vi forventer han kæmper med om sejren. Måske med lukket hovedlag for første gang.
Sko: Uden forsko.

4 Drace/Anders Pedersen: Er rigtig godt gående. Godt spor og starthurtig. God chance.
Sko: Som vanligt.

5 Avalon/Peter Rasmussen: Gik fint sidst hvor han holdt farten helt ind i mål. Hurtige heste indvendig for og i første omgang kører jeg efter en præmie.
Sko: 4 sko

6 Broad Vision/Bo Westergaard: Var ikke på toppen sidst uden vi rigtig fandt nogen forklaring på det. Har trænet fint efter og vi håber det bare var en dårlig dag. Triochance.
Sko: Uden forsko.

7 Cutte Sark/Jeppe Juel: Har tabt lodtrækningen i et jævnbyrdigt løb. Jeppe er mand for at finde en god position og så tager den nok en ok placering. Triochance.
Sko: Uden forsko.

8 Bitcoin/Flemming Jensen: Er ude på favoritdistancen men fra et dårligt spor handler det om at få penge med hjem.
Sko: Uden bagsko.

9 Charming Kiss/Mads Hjortsballe: Har gået godt i de 2 første starter i år. Møder rigtig gode heste her fra et, for ham, lidt træls spor, da han selv er meget hurtig fra start. Jeg håber vi kan få en præmie med hjem.
Sko: 4 sko.

10 Earl Grey/Hussein Kassir: Gik fint sidst og vandt forholdsvis let. Ikke noget negativt at berette om hesten men har desværre trukket et dårligt spor på sprint. Kommer han godt igennem skal han dog ses men triochance og måske også en lille vinderchance på sin gode form.
Sko: 4 sko.

Løb 2

1 Dowhatyoudodowell/Jeppe Juel: Fik overstået sæsondebuten på en god måde og har bare trænet på siden sidst. Han har gået med fast vat og ørehætte men det kan være vi prøver at tage hatten af ham denne gang. Vinderchance.
Sko: 4 sko.

2 Get A Wish/Bo Westergaard: Var fin sidst og frem for alt eksemplarisk. Går han op til det igen er han en fin triochance.
Sko: 4 sko.

3 Usain Lobell/Robin Bakker: Er en fin hest som startede en gang i Hamborg sidste år. Gik et godt rutineløb for 10 dage siden. God chance.
Sko: 4 sko.

4 Borups Viking/Birger Jørgensen: Gik super sidst hvor han var ude i en hård åbning. Birger hærgede sig over at han slap spidsen. Han er gået frem med det løb og kommer han til spids her skal han regnes tidligt. Vinderchance.
Sko: Uden alle 4 sko og det er en klar fordel. Gik med sko sidst.

5 Going Joe/Kent Friborg: Er tigget med her. Har trænet fornuftigt og han bliver en god hest på sigt. Men vinde her i sæsondebut bliver svært. Præmie.
Sko: Uden bagsko.

6 Geo/Rene Kjær: En god hest som var fin i sin sæsondebut. Møder vel overmagten her og vi er glade for en 4-5 plads.
Sko: Uden forsko.

7 Lluc Boko/Steen Juul: Ser svært ud og vi er glad for præmie.
Sko: Måske uden forsko.

Løb 3 / V5-1

2 Alfas Ippon/Magnus M. Nielsen: Er ude på favoritdistancen men møder hård modstand. Glad for præmie.
Sko: Måske uden bagsko.

3 D A D Flamingo/Morten Friis: Har passet sin træning fint og distancen er et plus for ham. Fejlfri er han med langt fremme.
Sko: Uden forsko.

4 Encore Simoni/Jeppe Rask: Er ude på favoritdistancen men starter fra svært spor. Det er afgørende at han kommer glat fra start. Tilfreds med præmie.
Sko: 4 sko.

5 Even Steven/Flemming Jensen: Var fin sidst og jeg var godt tilfreds med ham. Det er lidt en test at starte ham på lang distance her og det skal blive spændende. Han er jo typen som aldrig har været træt ved målpassage. God chance.
Sko: Tåsko og den bagsko.

7 Aida Boy/Jan Dahlgaard: Er gået frem fra start til start. Står hårdere til her men jeg tror på han kan være blandt de 3 igen.
Sko: 4 sko.

8 Bell Man/Knud Mønster: Er som den er men er ude på favoritdistancen her. Han kan ikke veksle tempo på en gang og er afhængig af løbsafviklingen. Formen er god og flasker det sig kan den ende i trioen.
Sko: Uden forsko.

9 Unstoppable/Rene Kjær: Var slette sidst og er blevet behandlet. Virker fin igen og står rimeligt her. Trio/lille vinderchance.
Sko: 4 sko.

10 Dekadent K/Cecilie Juul: Har gået nogen fine løb i år og han yder altid sit bedste. Formen er fin men modstanden er også rigtig god. Jeg er tilfreds hvis han tager en mindre præmie med hjem.
Sko: Uden alle 4.

Løb 4 / V5-2

1 Listas Manboy/Knud Mønster: Fik jeg kørt et hårdt løb med sidst men han er godt gående og har fået godt spor her. Modstanden er hårdt og jeg er glad for præmie.
Sko: Uden bagsko.

2 Alpha Peak/Jeppe Rask: Var absolut godkendt sidst hvor han måtte arbejde lidt for at komme til spids og det kostede lidt til slut. Vi forventer en lignende præstation her og tror på vinderchance.
Sko: Uden alle 4.

3 Raket Brodde/Birger Jørgensen: Præstationen senest var god og havde han fået hullet tidligere tror jeg han havde endt langt fremme. Har trænet godt siden og jeg tror han leverer lige så godt som sidst igen. Sporet ligger op til at hans starthurtighed skal udnyttes. Der er mange gode heste i løbet så en trioplacering vil være tilfredsstillende.
Sko: Uden alle 4 for første gang i vores regi.

4 Machiavelle/Kent Friborg: Hyggelig hest som har vist god form i sine starter i år. Med rette løb en triochance.
Sko: 4 sko.

5 Prapai R/Bo Westergaard: Gik kanon senest hvor den bare tabte til en bedre hest på dagen. Møder god modstand men tager nok en god præmie med hjem.
Sko: Uden alle 4.

6 Key Largo/Rene Kjær: Jeg havde været meget mere optimist hvis vi havde trukket bedre spor. Han har kanon form og sad fast sidst. Jeg er bange for løbet her kan blive en taktisk affære. Skulle der blive tempo på og får vi de rigtig positioner undervejs ender vi langt fremme. Outsider.
Sko: Uden forsko.

8 Champions Peak/Steen Juul: Er godt gående men har ikke haft tur i løbene. Fungere fint og flasker det sig er han en triochance.
Sko: Uden forsko.

9 Aros Line/Flemming Jensen: Distancen er måske lidt for lang til ham og han skal have løb i kroppen her og en præmie med hjem.
Sko: Uden alle 4.

Løb 5 / V5-3

1 E Type Cash/Birger Jørgensen: Blev træt sidst på sæsonen sidste år og vi trak stikket. Har trænet på længe og er godt forberedt. Blev slette fra en tiltænkt start pga hoste men virker helt klar nu. Spor 1 skal han nok klare. Han er ret så hurtig fra start selv og ellers tåler han også selv at lave noget undervejs. Triochance med en lille vinderchance.
Sko: Går fra PG til enten en flap- eller tåsko i år og uden bagsko.

2 Elegant C N/Bent Svendsen: Træner fint og virker klar til i morgen. Kan vel ikke slå Emoji og
E Type Cash menkan nok være lige derefter. Med lidt held undervejs en triochance.
Sko: Bestemmer vi på dagen.

3 Express A P/Rene Kjær: Møder her et par stykker som bliver svære at slå. Holder super form og kommer måske med norsk hovedlag for første gang. Triochance.
Sko: Uden forsko.

4 Emoji/Flemming Jensen: Var rigtig fin sidst og skal være en god chance igen.
Sko: Uden alle 4.

5 Enjoy The Game/Steen Juul: Har gået fint med møder hårdere modstand her. Triochance.
Sko: 4 sko.

7 Enzo/Jeppe Juel: Møder for hård modstand her og er glad for præmie.
Sko: Uden forsko.

Løb 6 / V5-4 / V4-1

2 Flintstone/Anders Pedersen: Gik godt sidst og har trænet godt siden. Godt spor og jeg tror på vinderchance.
Sko: 4 sko.

4 Fox On The Run S/Birger Jørgensen: Var dårlig i svingene sidst og er blevet fixet lidt op efter. Har trænet fint men har ingen fordel af sprint. Håber på præmie.
Sko: Uden forsko.

5 Ecu Egedal/Rene Kjær: 1600meter er lidt et sats når man ser måden hun har vundet sine seneste starter på. Er blevet lettet lidt i balancen hvilket er faldet godt ud i træningen optil starten her. Jeg ser hende ikke som en klar vinder men imellem de 3 første.

6 Eldon Neergård/Jeppe Juel: Var syg i sæsondebuten og dermed undskyldt den lidt svage præstation. Har trænet godt op til denne start og blodprøverne er som de skal være. Hurtig fra start og han får biken på. Triochance. Med rette løb en lille vinderchance.
Sko: Uden forsko.

7 Farinelli Hastrup/Casper M. Nielsen: Var svag sidst men vi har ingen fejl fundet. Den ydede ikke op mod mulig og skuffede os. Dårlig spor og jeg er tvunget til at køre med fra start og se hvor jeg lander. Er den som i sæsondebuten er den med fremme. Men efter sidst ligger jeg lidt lavt.
Sko: 4 sko.

8 Fønix Vang/Bo Westergaard: Viser fart i overflåd men er også ustabil. Fejlfri en god triochance.
Sko: Uden forsko.

9 Farasi Surprise/Steen Juul: Fik en dårlig start sidst men gik et ok løb efter. Formen er god og flasker det sig fra 2 række er det en triochance.
Sko: 4 sko.

10 Danny Tamsen/Michael Lønborg: Har trænet fint efter sidst hvor han, i et monteløb, bare kogte over og galopperede. Vi har fokuseret på at holde ham stille og rolig så jeg er også glad for spor 10 da han kan få et godt rygløb herfra. Kusken var positiv efter sidste start og jeg tror på triochance.
Sko: Uden forsko.

11 Formidable Vincent/Knud Mønster: Har vinderform men desværre fået dårligt spor her. Det er en god hest ham her og jeg ser ham som en luring til trods for sporet!
Sko: 4 sko.

12 Futteflagfis/Morten Friis: Havde kraftig halsbetændelse efter sidste start som han er behandlet for. Siden har han passet sin træning og gik et fint arbejde for Morten på banen i tirsdags. Han møder virkelig hårde konkurrenter denne gang og fra dårligt spor er vi glad for en mindre præmie.
Sko: Uden alle 4.

Løb 7 / V5-5 / V4-2

1 King Slayer/Jeppe Juel: Skuffede mig sidst og derfor har jeg skruet mine forventninger ned til denne start. Jeg tør ikke tro på vinderchance og er tilfreds med den sidste trioplads.
Sko: 4 sko.

2 Fetlock Joint/Rene Kjær: Kommer efter et par gode placeringer og viser god indstilling i løbene. Seneste tidsnotering fik mig til at anmelde til dette løb med gode etablerede 4-åringer i mod. Jeg håber på en forsigtig trioplacering fra godt spor. Der kan dog være galoprisiko.
Sko: 4 sko.

3 Fonseca/Birger Jørgensen: Har gjort det fantastisk og derfor prøver vi her. Modstanden er god men vi håber han kan ramme ryg på førende, han er bedst fra ryg, og så skal det bliver spændende at se ham mod disse heste. De løber ikke fra ham. Outsider.
Sko: 4 sko.

4 Stonefire U S/Bo Westergaard: Var forrygende i første start for os og der har intet negativt været efter den start. Stor triochance som kan vinde løbet også.
Sko: Uden alle 4 sko.

5 Kilimanjaro/Robin Bakker: Er god men sidst på Vincennes blev han lidt for ambitiøs. God chance.
Sko: Uden alle 4.

6 Filibuster H/Flemming Jensen: Var lidt uheldig at ramme på sig selv sidst men virkede eller stærk. Hård modstand og det handler om at få en god præmie med hjem.
Sko: Uden forsko.

7 Fossa/Steen Juul: Har trænet på hele vinteren og har gået et banearbejde hvor han gik en rigtig god sidste kilometer. Hurtig fra start men er bedst fra ryg. Han har altid en god afslutning i sig når han er på toppen og skal ses med vinderchance allerede her første gang.
Sko: Uden alle 4.

Løb 8 / V4-3

1 Jesse Schermer/Jeppe Juel: Vandt sidst uden at være tom i mål. Står godt her og jeg tror vi er med på stregen.
Sko: Uden alle 4.

3 Flower Dust/Bent Svendsen: Har trænet på længe og det på en god måde. Står perfekt i løbet. Skal gerne i gang med sæsonen på en god måde og møder heste i fuld løbsform. Alligevel skal hun ses med vinderchance.
Sko: 4 sko.

4 Son Of Sizzling/Jan Dahlgaard: Har det været lidt tung for med dårlige spor i en periode og han har ikke fået noget ud af sin gode form. Fint spor denne gang og jeg vil ikke udelukke at han dukker op helt fremme.
Sko: 4 sko.

5 Exciting Lady/Knud Mønster: Har sluttet godt af de sidste par gange og er bedre end resultaterne viser. Hård modstand og vi er glade for præmie her.
Sko: Uden forsko.

6 Dollar Esterel/Anders Pedersen: Var fin sidst og virker rigtig fin i træningen. Fornuftig fra start. Triochance.
Sko: Som vanligt.

7 Newton Tile/Michael Lønborg: Er gået en klasse op og har trukket et lidt yderligt startspor her. Har god form men behøver et godt løb. Glad for en præmie.
Sko: Uden alle 4.

10 Think New And Big/Bo Westergaard: Præstationen var egentlig fin fin sidst men han faldt ud af stilen uden nogen forklaring på dette. Vi prøver at ændre lidt på balancen denne gang. Er han 100% i orden er en en trio/lille vinderchance.
Sko: Uden forsko.

11 Eik Hindø/Rene Kjær: Var fin sidst hvor han fik dødens de sidste 700meter. Han skal helst have ryg indtil ca 300meter fra mål og så har han en god speed. Triochance.
Sko: 4 sko.

12 Ea/Jeppe Rask: Gik et fantastisk løb sidst hvor hun fik en ærgelig galop på undervejs. Hun har taget løbet fint. Hun tåler også selv at lave lidt den sidste omgang og er en sjov luring her, selv fra spor 12, hvis nogle af favoritterne skulle svigte.
Sko: Uden alle 4.

Løb 9 / V4-4

1 Rushmore Face/Bo Westergaard: Gik forrygende i første start for os. Godt spor og fin form. Kan få løbet herfra. Trio/lille Vinderchance.
Sko: Uden alle 4.

2 Bandit Brick/Jeppe Rask: Har fået godt spor og håber vi kan ramme ryg på førende. Hård modstand og vi er tilfredse med en præmie.
Sko: 4 sko.

3 Wonderboy/Steen Juul: Går altid gode løb og jeg var tilfreds sidst hvor han gik i mål med kræfter i behold. Hård modstand her og han er en mindre triochance.
Sko: Uden forsko.

4 Trophy Spring/Birger Jørgensen: Det ser svært ud her og vi er glade for præmie.
Sko: Uden alle 4.

5 Tycoon Conway Hall/Flemming Jensen: Favorit distance og godt spor. Fin form og han skal være en god chance.
Sko: Uden alle 4.

6 Speedy Face/Wilhelm Paal: Er jeg spændt på til denne opgave da det er blot 2 start for mig efter han blev købt til stalden. Han træner forbedret. Han er normalt hurtig fra start og det bliver nok rygløb herfra men han går også fra alle positioner så jeg er ikke så bange for hvor vi havner. Jeg tror han er blandt de 3.
Sko: Uden alle 4.

7 Ids Boko/Robin Bakker: Var virkelig god sidst i Mons. Min bedste chance på dagen.
Sko: Uden alle 4.

8 Global Takeover/Jeppe Juel: Distancen er måske lige kort nok til ham og han skal bare igang. Præmie.
Sko: 4 sko.

Løb 10

1 Gloria Line/Steen Juul: Har gjort alt rigtigt i år og træner godt. Det ser godt ud her og hun er en vinderchance.
Sko: 4 sko.

2 Gurli Tinghøj/Jeppe Juel: Var dum i volten sidst og tabte meget fra start. Gik forrygende efter og viste god form. Triochance.
Sko: 4 sko.

3 Gerda/Morten Friis: Gik godt sidst hvor hun fik en ærgelig galop da de kørte sammen foran. Hun er langsom fra start og møder god modstand. Med Max klap kan hun være 3 her.
Sko: 4 sko.

5 Fairytale E P/Bo Westergaard: Har vist fine takter og er frem for alt blevet mere fornuftig og voksen. God modstand men de løber ikke fra hende. Triochance.
Sko: 4 sko

6 Gabi Kyvsgård/Kent Friborg: Gik fornuftigt i sæsondebuten og hun løber lige op med de bedste. Triochance, med rette løb en lille vinderchance.
Sko: 4 sko.