Træner/Kuskekommentarer til Billund d 29/4-21.

Løb 1 / V4-1

1 Garcon De Meaux/Kasper K. Andersen: Han skal være bedre end sidst før vi kan tro på ham.
Sko: Uden alle 4.

3 Market Sund/Birger Jørgensen: Står godt og har trænet super efter han er blevet fixet lidt op. Jeg synes det ser godt ud på papiret. Vinderchance.
Sko: 4 sko.

5 Fabiola K/Casper M. Nielsen: Var forbedret sidst men møder god modstand. Håber på præmie.
Sko: 4 sko.

6 Prosperous Tile/Michael Lønborg: Har været lidt væk fra løbene men virker fin og klar til en god præstation. Triochance.
Sko: 4 sko.

7 Falcon Spin/Allan Kristensen: Tager starterne godt og forbedre sig hele tiden. Han er ikke hurtig fra start så jeg må finde en position og køre frem når tempoet bliver taget ud. Har kapacitet og er mere stærk end speedy. Vinderchance.
Sko: Har jeg ikke afgjort endnu.

8 Do It Gardenia/Martin Andreasen: Vanskelig hest af sind men indeholder god fart. Starter i auto i håb om fejlfri afgang. Bliver måske lukket lidt til denne gang. Fejlfri en outsider.
Sko: 4 sko.

9 Fighter K J/Christian Lindhardt: Holder god form og har leveret flere gode løb. Frem for alt er han blevet fornuftig og jeg tror han er med til at gøre op om sejren.
Sko: 4 sko.

Løb 2 / V4-2

1 Blue Bird/Jeppe Juel: Kan ikke finde ud af voltestart men gik fantastisk efter fejlen. Formen er fin og jeg tror på god chance.
Sko: Uden forsko.

2 Ficanasse/Rene Feltheim: Er behandlet siden sidst og vi laver lidt om på udstyret til denne start. Det bliver uden tjek for jeg har set et par løb med den fra tidligere hvor det har fungeret rigtig godt. Mangler måske lige et løb i kroppen men det er ikke så dårlig en hest. I første omgang en præmiekandidat.
Sko: 4 sko.

4 Frygtløs/Kasper K. Andersen: Har været position de sidste 2 starter og det ligger vel lidt i kortene at jeg skal køre offensivt denne gang. Han er ok kvik fra start og jeg vil gerne køre i spids hvis vi kan komme dertil. Outsider.
Sko: 4 sko.

6 Rani Bourbon/Rene Kjær: Kommer med ny balance og har trænet godt. Skylder dog fejlfrit og fornuftigt løb. Fejlfri en triochance.
Sko: 4 sko.

7 El Paso/Knud Mønster: Har trænet vildt godt her og jeg glæder mig til at starte. Typisk outsider.
Sko: 4 sko.

8 Ellie´s Coktail/John Køhler: Forsøges i lettere balance i håb om en hurtigere start. Triochance.

9 Hamilton d´Am/Nicklas Korfitsen: Har været her i 3-4 måneder nu og trænet fint. Hurtig men ud fra tidligere resultater også ustabil. Fejlfri er han med helt fremme. Outsider.
Sko: Uden alle 4.

Løb 3 / V4-3

1 Baywatch/Michael Lønborg: Holder god form og træner godt. Jævnt hurtig fra start men jeg tvivler på vi kan holde spidsen. Triochance.
Sko: 4 sko.

2 Figaro Sølvtop/Rene Kjær: Har fået godt spor og træner godt. Fik en dum galop på sidst. Skal have rygløb for at lære igen og derfor bliver det et defensivt oplæg. Han får sine ruller på igen for at skabe mere fokus (Havde han ikke sidst). Vinderchance.
Sko: Som vanligt.

3 Florida Flamingo/Birger Jørgensen: Manglede nok lige løbet i kroppen sidst og virker til at være gået frem med starten i kroppen. Trio/lille vinderchance.
Sko: Uden alle 4.

4 Chenaya/John Køhler: Har trænet godt og er godt tilpas. Kan være en triochance.

5 Doyouthinkimsexy/Rene Feltheim: På vej frem i form. Med rette rygløb runder hun mange til slut. Triochance.

7 Diaz Frisco/Henrik Lønborg: Det blev forkert sidst og har siden passet sin træning. Triochance her.
Sko: 4 sko.

Løb 4 / V4-4

1 Chad The Flash/Michael Lønborg: Stabil og hurtig fra starte men mangler nok lige det sidste for at kan være med i klassen. Glad for præmie.
Sko: 4 sko.

2 Calito/Rene Feltheim: Har kapacitet men er ustabil. Opfører han sig ordentlig er han blandt de 3. Outsider.
Sko: 4 sko.

4 Banshee Font/Birger Jørgensen: Behandlet siden sidst og virker fin. Lynhurtig fra start men er bedst fra ryg. Jeg er optimist. Trio/lille vinderchance.
Sko: Uden alle 4 sko for første gang.

7 Elmar Shadow/Mads Hjortsballe: Er god gående men har fået dårligt spor. Samtidig er modstanden hård og det sætter forventningerne ned. Lille triochance.
Sko: 4 sko.

8 Eleanor Bounce/John Køhler: Er behandlet siden sidst men mangler lidt ifølge ejeren.

9 Go Go Flex/Kent Friborg: Var ukoncentreret sidst og er blevet skolet siden da. Vi har trænet i åbent hovedlag bag startvognen og det har virket fint. Skal ud og lære noget men det er en hest vi har forventninger til. I første omgang en præmiechance her.
Sko: 4 sko.

10 Felix Light/Morten Friis: Skal igang og have et roligt oplæg. Har vist meget temperament og på den baggrund ligger jeg lidt lavt her. Hesten har kapacitet på sine gode dage.
Sko: 4 sko.

11 I Love Champagne/Louise V. Mortensen: Han skal ud efter diverse problemer og starten her er en test for at se om vi skal fortsætte eller om han skal slutte karrieren.

12 Garfield/Jeppe Juel: Har trænet fint og er godt forberedt. En hest som godt kan vinde trods spor 12.
Sko: 4 sko.