Træner/Kuskekommentarer til Skive d 26/4-21

Løb 1 / V4-1

1 Baccis/Marc Bæk Nielsen: Var for frisk sidst men gik godt med dobbelt galop undervejs. Fejlfri langt fremme her. Vinderchance.
Sko: 4 sko.

2 Grandis/Jan Dahlgaard: Gik ok i sin debut. Han havde nogen passager undervejs hvor han var tæt på galop og bliver derfor lettet lidt i balancen til denne start for at give bedre plads til aktionen. Var kun slået af en rygkørt konkurrent sidst og han virker til at være gået frem med det. Han har god klasse men mangler lidt rutine og jeg synes at tillægshestene er godt inde i løbet. Var ok hurtig ud a volten sidst. Trio/lille vinderchance.
Sko: 4 sko.

3 Filou D´Amerique/Birger Jørgensen: Var endelig fejlfri sidst men var så uheldig med positioner og sammenkørsel undervejs. Skal gå fejlfri for at få godkendt.
Sko: 4 sko.

4 Charleston Volo/Nicklas korfitsen: Kanon fin hest som vi har forventninger til. Selvom han møder ældre heste og har 20meter tror jeg på vinderchance.
Sko: 4 sko.

5 Gin Lady/Michael Lønborg: Hun viste lidt forkert indstilling senest ved ikke at afgøre løbet. Eller også var hun uforstående overfor jobbet. Hun er bevidst meldt fra tillæg da jeg vil køre et rygløb. Kommer med ny udrustning for at finde afslutningen frem. Kapacitet til at være med fremme med optimalt løb. Triochance.
Sko: 4 sko.

6 Anita Tikarun/Bent Svendsen: Gik fint senest. Lille felt her og hun er en triochance.
Sko: Evt. uden forsko. Vurderes efter varmning.

7 Mustang Hackstable/Rene Kjær: Har gjort det godt i starterne for mig. Senest sad han fast. Er formen på samme højde som ved den lejlighed er han en triochance. Opgaven ser fin ud.
Sko: 4 sko.

8 My Sunshine/Kent Friborg: Fantastisk hest som er under udvikling. Selvom hun har lukket spor og 20 meters tillæg så runder hun mange til slut. Blandt de 3.
Sko: Uden alle 4.

Løb 2 / V4-2

1 Faye Dunaway/Marc Bæk Nielsen: Var fin sidst hvor hun var meldt lidt op. Vi var godt tilfreds med præstationen og hun fik noget fart i kroppen. Tilbage i sin egen klasse og her er et par konkurrenter som bliver svære at slå. Triochance.
Sko: 4 sko.

2 Fox Rose/Casper M. Nielsen: Ude for at få rutine. Ikke noget for spillerne.

3 Riptide/Birger Jørgensen: Fik et skidt løb sidst. Kan vel blive nummer 2 her til Fortnite.
Sko: 4 sko.

4 Fortnite/Jeppe Juel: Har trænet på siden debutsejren og alt virker fint. Dårligt spor men fin hest som er klog og fornuftig så jeg tror han løser det. Vinderchance.
Sko: 4 sko.

5 Ejnar Gardenia/Knud Mønster: Gik et godt løb sidst hvor han blev nr 2. Sporet denne gang er sværere og det bliver nok et løb midt i feltet. Triochance.

7 Gnags/Bent Svendsen: Var ukoncentreret sidst. Vi prøver med en springrem og måske lukket hovedlag. Præmie.
Sko: 4 sko.

Løb 3 / V4-3

1 Briola/Morten Friis: Står hårdt til. Glad for præmie.
Sko: Uden alle 4.

3 Listas Manboy/Knud Mønster: Sluttede stærk af sidst til 2-plads. Han vinder snart løb igen. Det kan blive her hvor han står godt til.

6 Freddie Silvåkra/Rene Kjær: Gik rigtig godt sidst og det ser ud til han kan få et lignende løb her. Skal have rygløb og kan så levere en god afslutning. Med rette løb er han med til at gøre op om sejren. Trio/lille vinderchance.
Sko: 4 sko.

7 Ronnie O´Sullivan/Marc Bæk Nielsen: Var fin sidst efter pause og virker til at være gået yderligere frem med det løb. Triochance.
Sko: 4 sko.

Løb 4 / V4-4

1 Ellie Said That/Christian Lindhardt: Galoperede sidst med masser af kræfter sparet. God opgave her og godt spor. Vinderchance.
Sko: Bliver testet uden forsko for første gang.

2 Elvis Bork/Morten Friis: Skal nok bruge et løb eller 2 mere i kroppen efter sin pause. Med held på vejen en triokandidat.
Sko: Uden alle 4.

3 Elvis Toft/Jan Dahlgaard: Bliver lukket lidt til denne gang. Fordel af voltestart. Triochance.
Sko: Uden alle 4.

4 Hot Ammolite Sisu/Jeppe Juel: Har haft lidt forkølelse men virker klar igen. Har trænet fint men jeg vil se det i løb. Fin hest. Outsider.
Sko: 4 sko.

5 Easycomeeasygo S/Birger Jørgensen: Har haft en skadespause og skal igang igen. Træner fint og er en lille triochance her første gang.
Sko: Uden forsko.

7 Eik Hindø/Rene Kjær: Gik godt sidst hvor det blev lidt forkert. Han sad længe fast og viste fin form. Med rette løb en vinderchance.
Sko: 4 sko.