Træner/kuskekommentarer til Århus d 25/4-21.

Løb 1 / V4-1

2 Lovely Dela Noche/Peter Frandsen: Fin hest som er med fremme hver gang. Jeg tror også vi er i trioen her. Hun er god nok til at vinde løbet men starten er afgørende.
Sko: 4 sko.

4 Forever Ice/Casper M. Nielsen: Gik godt sidst og sidst vi startede i Århus blev det sejr. Ligner en fin opgave. Jeg prøver at åbne fra start og se hvor jeg lander.
Sko: Uden bagsko.

5 Ella Lynghøj/Thomas Bonde: Har vintertrænet på galopbanen og har ikke haft vogn på siden sidste start. Hun skal først og fremmest være fejlfri. Er hun det og det flasker sig er hun en lille triochance.
Sko: Uden alle 4.

6 Enjoy Hastrup/Frederik Krag Olsen: Gik fint sidst i DM selvom det var venstre rundt. Tilbage på favoritbanen nu. Jeg vil tage det roligt fra start denne gang og så må vi se om hun også kan gå bagfra. Triochance.
Sko: Som vanligt.

7 Fille Fingal/Kent Friborg: Rigtig godt gående og har leveret flere gode løb på det sidste. Er han på samme niveau her er han en triochance.
Sko: Uden bagsko.

8 Frøken A P/Birger Jørgensen: Var uheldig på fyn sidst. Er i god form og god i Århus. Løser det sig med positionerne under vejs er hun en god triochance.
Sko: Uden forsko.

9 Cru Classe/Henrik Lønborg: Skuffede lidt første gang efter pause hvor jeg følte den manglede lidt form. Stilen var dog fin. Præmie/lille triochance.
Sko: Uden alle 4.

Løb 2 / V4-2

1 Eros Sisa/Birger Jørgensen: Var positiv sidst. Møder vel lidt bedre modstand denne gang. Blandt de 3.
Sko: Uden forsko.

3 Delgado/Kent Friborg: Er fornuftigt gående og bedre end resultaterne. Triokandidat som kan overraske.
Sko: Uden alle 4.

4 Dj K K/Hussein Kassir: Træner godt men har før haft lidt problemer med Århus banen. Går han glat er han med fremme.
Sko: 4 sko.

5 Berlo/Finn M. Lassen: God form og har trænet fint siden sidst hvor han var fejlfri og vandt. Jeg tror på han er fejlfri igen denne gang. Han blev ganske enkelt bare for frisk i sin første start efter pause. Jeg vil prøve at liste ham afsted på sikkerhed og går han fejlfri er han altid en stor chance. Outsider.
Sko: Går normalt uden forsko men det kan blive uden alle 4 for første gang. Vurderes på dagen.

7 Frisk/Casper M. Nielsen: Var dårlig sidst hvor den faldt ud af stilen. Kæmpede sig hjem til 4-plads. Starten for inden var han helt anderledes så vi håber bare det var en offday. Jeg tager det lidt roligt her og ser ham an. Er han som forrige start er han en vinderchance. Men baseret på sidst en outsider her.
Sko: Uden alle 4.

8 Freestyle/Kasper K. Andersen: Har trænet fint. Skal igang igen og derfor have et pænt løb. Kan mangle løb i kroppen her første gang men hvis det flasker sig en triochance.
Sko: 4 sko.

Løb 3 / V4-3 / V5-1

1 Beachglade/Michael Lønborg: Var god sidst hvor hun viste hun kan afslutte. Er meldt lidt op men har til gengæld fået godt spor og er god i Århus. Triochance.
Sko: Uden forsko og muligvis også uden i bag.

3 Enson/Birger Jørgensen: Er ude i lidt bedre selskab her. Starthurtig og stabil. Skal have et rygløb denne gang. Han blev lidt stresset sidst og gik ud fra det ok. Triochance.
Sko: Uden sko.

5 Catchy Spring/Peter Frandsen: Har trænet godt og skal også have godkendt for præstationen sidst. Er gået frem med det løb og kan bedre end resultaterne viser. Tager en præmie.
Sko: Uden alle 4.

6 J C Royalty Boko/Rene Kjær: Gik ok sidst hvor det blev hårdt fra dødens. Kommer nu med løb i kroppen. Har trænet fint i Århus så jeg tror på han klarer banen. Triochance.
Sko: 4 sko.

7 Design Hastrup/Frederik Krag Olsen: Er snart klar til at vinde. Kommer vi til spids er det en fordel. Topform og er en lille vinderchance.
Sko: Som vanligt.

8 Bentley Bratajka/Henrik Lønborg: Har sæsondebuten til gode da hun desværre pådrog sig et spark senest og måtte slettes. Er godt inde i løbet. Trio/lille vinderchance.
Sko: 4 sko.

Løb 4 / V4-4 / V5-2

1 Jane Hall/Bo Westergaard: Intet negativt at sige. Gør det altid godt og har fået godt spor. Vinderchance.
Sko: 4 sko.

2 Fighter K K/Rene Kjær: Er gået markant frem i træningen siden rutineløbet på Fyn. Møder gode heste men jeg tror hun ender i trioen.
Sko: 4 sko.

3 Finest Aveve/Bent Svendsen: Har gået et godt arbejde i Århus hvor jeg kørte 18 – 1800meter. Er sikkert gået frem med det. Virker bedre højre rundt i år. Denne start er for at blive mere dus med banen inden GP-prøverne. Fejlfri er hun en trio/lille vinderchance.
Sko: 4 sko.

4 Freja Blåbjerg/Birger Jørgensen: Har gået super efter pause og bør have fordel af Århus. God modstand. Triochance.
Sko: Uden forsko for første gang.

5 Freja Skovsende/Morten Friis: Har før startet i Århus uden succes. Vi prøver igen med ny udrustning og balance. Glad for en præmie.
Sko: Tåsko og uden bagsko.

6 Flora/Kasper K. Andersen: Har trænet fint og virker klar. Hård modstand og hun skal have et pænt løb at komme igang på med en lang sæson i vente. Triochance.
Sko: 4 sko.

Løb 5 / V5-3

1 Mr Panamera/Birger Jørgensen: Var jeg ikke helt tilfreds med stilen på sidst. Men formen var helt ok. Vi ændrer lidt på balancen. God modstand og vi er glade for en præmie og en god indsats.
Sko: 4 sko.

2 Leading Tile/Michael Lønborg: Glæder jeg mig til at få igang igen. Han har overvintret fint og træner godt. Han har trænet side by side med Eddie The Eagle og men tanke på han præstation i sæsondebutten tror jeg han er klar her allerede første gang. Vinderchance.
Sko: Uden alle 4.

3 Dream Of Succes/Bent Svendsen: Mødte overmagten i ligafinalerne sidst. Er nu tilbage i egen klasse og møder knap så hård modstand. God vinderchance.
Sko: Uden forsko.

4 Giggs Boko/Morten Juul: Var fin sidst hvor det blev lidt et mærkeligt løb. Lille felt her men gode heste imod. Fordel af Århus. Triochance.
Sko: 4 sko.

Løb 6 / V5-4

1 Faustino/Christian Lindhardt: Gik godt sidst hvor han var fejlfri. Vi håber på ny stabil præstation. Har trænet godt og er en typisk outsider.
Sko: 4 sko.

2 NY Make Some Noise/Bo Westergaard: Gik fornuftigt sidst. Tabte bare til en bedre hest på dagen. Godt spor og OK hurtig fra start. Trio/lille vinderchance.
Sko: 4 sko.

3 Estelle Kronos/Michael Lønborg: Har gjort alt rigtigt og er som en bil at køre i løbene. Hun går fra alle positioner. Møder god modstand men hun indeholder selv kapacitet. Vinderchance.
Sko: Muligvis uden forsko. Vurderes efter varmning.

6 Grace Salt/Birger Jørgensen: Har ikke startet længe men ud fra træningen skal hun være fin i Århus. Er hun imellem de 3-4 første er vi godt tilfreds her første gang.
Sko: 4 sko.

7 Fabrizio/Bent Svendsen: Har gjort det fint i sine starter og vi håber at holde statistikken. Har trænet fint højre rundt. Vinderchance.
Sko: 4 sko.

10 Galina D/Casper M. Nielsen: Gik kanon sidst og har bare trænet på. Jeg ved ikke om vi kan slå Michael men vi er med derfremme. God triochance.
Sko: 4 sko.

Løb 7 / V5-5

3 Ejsing/Heidi Vægter Lønborg: Lagde sig ikke rigtig ud senest og får et par såler på til denne start. Står godt og kan tage sin første årssejr her. Jeg bliver skuffet hvis ikke den er i trioen.
Sko: 4 sko.

6 Design Of Porsche/Kim Madsen: Kommer efter lang pause hvor den har haft virus. Har trænet på de sidste 2 måneder og virker tiltalende i arbejde. Triochance her første gang.
Sko: Uden bagsko hvis banen ikke bliver løs.