Træner/kuskekommentarer til Ålborg d 23/4-21

Løb 2 / V5-1

1 Fairytale E P/Bo Westergaard: Fin form og intet negativt at berette. God vinderchance.
Sko: 4 sko.

2 Gurli Tinghøj/Jeppe Juel: Har trænet stærkt og jeg er spændt på at starte hende. Skal have et roligt oplæg her og listes lidt igang da vi har ambitioner om årgangsløb. Triochance.
Sko: 4 sko.

3 Grazing Holmsminde/Christian Lindhardt: Stabil hest som mangler lidt endnu for at være sejrsaktuel. Håber på en præmie.
Sko: 4 sko.

5 Forgettherest/Nicklas Korfitsen: Gik godt sidst jeg kørte den. Ud fra det og går den det samme igen er det en triochance.

6 Disney H J/Niels H. Madsen: Har jeg haft i ca 3 måneder. Har nogen problemer som vi har fået nogenlunde skik på. Gik et godt arbejde for 3 uger siden hvor jeg var tilfreds. Jeg synes den har forbedret sig betydeligt og jeg tror på den er bedre end resultaterne. Ingen dårlig hest. Skal først og fremmest gå fejlfrit og kan så være 3-4 her første gang.
Sko: 4 sko.

7 Viva Las Vegas E P/Søren Klitgaard: Han ramte på et knæ sidst. Det har taget lidt tid om at falde i hævelse og derfor starter vi først igen nu. Er skoet om for at give mere plads. Holder fin form. Lille felt og han er hurtig ud a volten. Triochance.
Sko: 4 sko.

8 Elektra Dilli/Flemming Jensen: Skal i første omgang forsøge at få en præmie med hjem.
Sko: 4 sko.

Løb 3 / V5-2

1 Gerda/Casper M. Nielsen: Gik ok fra dødens sidst og hun har taget starten fint og trænet som normalt. Er vanskelig fra start men jeg er egentlig glad for spor 1 da hun i fejlfri afgang er sikret et fint løb i inderbanen. Det vigtigste her er at hun får et godt løb og en god oplevelse. Flasker det hele sig er hun en lille triochance.
Sko: 4 sko. Men er lettet lidt til denne start for bedre plads i startmomentet.

2 Goofy/Hussein Kassir: Vandt sidst uden at imponere helt vildt. Med til historien er at jeg fik langt frem og måtte køre stærkt for at nå med. Træner med pil op og fra godt spor er det en god vinderchance igen. Bliver måske lukket lidt til men det kommer an på hvordan han er på dagen.
Sko: 4 sko.

3 Gagarin/Jeppe Juel: Kunne ikke finde rundt i århus sidst så glem den start. Er blevet lettet i balancen og det har virket fint i arbejde. Kvik fra start. Triochance.
Sko: 4 sko.

4 Go On Gardenia: Indfriede sine stærke træningsarbejder og vandt overlegent i debutten. Kæmper med om de bedste placeringer igen.

5 Giant Laser/Flemming Jensen: Havde sidste år nogen problemer med auktionen som det virker til vi har fået styr på over vinteren. Svært at vurdere denne klasse men jeg synes han er en outsider.
Sko: 4 sko.

6 Grumbazz Kini/Birger Jørgensen: Har trænet fint og gået nogen gode hurtigarbejder. Virker klar og forbedret over vinteren. Selvom det er sæsondebut tror jeg den er med fremme. Trio/lille vinderchance.
Sko: 4 sko.

7 Good Luck/Nicklas Korfitsen: Er besværlig både for og i løb. Skal have et passivt oplæg. Opfører den sig ordentligt bliver jeg ikke overrasket hvis vi lander i trioen.
Sko: 4 sko.

8 Go To Goal Skov/Kent Friborg: Kanon godt gående men har tabt lodtrækningen. Triochance.
Sko: 4 sko.

9 Goforit H/Henrik Lønborg: Var i fremgang senest. Kan herfra få et godt løb til en god afslutning igen. Triochance.
Sko: Uden sko for første gang.

10 Gaby/Christian Lindhardt: Gået pænt i sine første 2 starter. Gør hun nok igen her og tager en præmie med hjem.
Sko: 4 sko.

11 Gibbs/Michael Lønborg: Er ikke så ustabil som det ser ud. Kommer her i ny udrustning for bedre koncentration. Skal igang igen og køres afventende. En hest som vi håber udvikler sig til nogen af de sjovere opgør i år. Outsider med talent.
Sko: 4 sko optimal balance.

12 Golden Stone/Morten Friis: Håbløst herfra. Glad for præmie.
Sko: Uden sko for første gang.

Løb 4 / V5-3 / V4-1

1 Ferrari Rosso/Flemming Jensen: Usikker men hurtig. Typisk outsider.
Sko: Uden bagsko.

2 Fighter Vang/Bo Westergaard: Gik ok i sæsondebutten hvor han bare mødte et par heste med lidt bedre form. Er gået frem med det løb i kroppen og er en lille vinderchance.
Sko: Uden bagsko.

3 Fætter Filur/Morten Friis: Sæsondebut. Moder god modstand her og skal have løb i kroppen. Præmietager.
Sko: 4 sko.

4 Formidable Vincent/Casper M. Nielsen: Gik godt sidst. Går lidt ned i modstand her og jeg tror den er med fremme. Trio/lille vinderchance.
Sko: 4 sko.

5 Fireblade/rene Kjær: Har trænet rigtig godt og jeg glæder mig til at starte den. Hurtig fra start og er en vinderchance.
Sko: 4 sko.

7 Almas Caviar/Birger Jørgensen: Bedre end resultaterne. Står godt i løbet og jeg ser det som en chance blandt de 3.
Sko: 4 sko.

8 Feba/Jeppe Rask: Manglede nok det berømte løb i kroppen sidst efter en hår åbning. Har trænet forbedret siden den start og virker klar til en ny god præstation. Her er ikke så mange med og hun er en triochance.
Sko: 4 spor.

9 Follow Me Now/Jeppe Juel: Har skuffet mig lidt i løbene. Sidst pillede han sig over i fejl. Her er god modstand men jeg tror faktisk på triochance.
Sko: Uden forske.

Løb 5 / V5-4 / V4-2

1 Dixi/Freja Klitgaard: Har trænet godt på det sidste og virker klar igen. Det første gang jeg selv skal køre hende så jeg er glad for præmie.
Sko: 4 sko.

2 Batman S H/Nicklas Korfitsen: Går gode løb hver gang men vinder ikke så tit. Godt spor og en triochance.
Sko: Uden alle 4.

4 Walkman June/Morten Friis: Kvalte sig i ryg sidst. Var ellers fin og klar på dagen. Nu er der lidt forår i luften og det kan vise sig at være starten på hans ferie da han tilsyneladende døjer med allergi. Starten her er en test for at se hvor vi står.
Sko: Uden forsko.

5 Harley Boko/Birger Jørgensen: Gik godt på en 12 tid sidst. Efter løbet havde han lidt slim i næsen og måtte behandles for dette. Burde være frisk igen og klar til at gå et godt løb. Distancen er lidt længere denne gang hvilket er et bevidst valg.
Sko: Uden forsko.

6 Filibuster H/Flemming Jensen: Spændende hest som har trænet fornuftigt. Også en hest som der er visse forventninger til. Svært at sætte ham ind mod ældrer heste her. Triochance.
Sko: Uden alle 4.

7 Bringmeupfront/Henrik Lønborg: Møder gode heste og vi er glade hvis hun lander i top 5.
Sko: 4 sko hvilket bestem ikke er en fordel.

8 Zadok Font/Jeppe Juel: Kørte jeg dårlig med sidst og det var derfor han ikke vandt. Selvom her er god modstand er han klart en vinderchance.
Sko: 4 sko.

9 Denimcowboy/Knud Mønster: Udvikler sig stadig rigtig godt og har leveret stærke afslutninger de sidste starter. Triochance.

10 Arkibal Tamsen/Mads Henriksen: Har overrasket mig positivt i begge starter efter pause. Han har afsluttet som lyn og torden. Kusken kender ham og trods spor 10 er jeg optimist med det rette rygløb. Triochance.
Sko: Uden forsko.

Løb 6 / V5-5 / V4-3

1 Bella Princess/Kent Friborg: Med for præmie.

3 Euro Girl Gardenia/Martin Andreasen: Underpræsterede sidst. Har plus på distancen her. Er hun som for 2 starter siden er hun en triochance men jeg vil se det først. Outsider.
Sko: 4 sko.

4 Friday/Flemming Jensen: Nu men løb i kroppen og vi forventer hun er blandt de 2-3. Hun står godt i løbet også selvom det er sprint. Trio.
Sko: Uden sko.

5 Destiny´s Diamond/Jeppe Rask: Det har ikke gået som vi havde håbet hidtil i år. Vi skal prøve at rette op på det. Har trænet fint men har kun trænet i sandbanen. Får vi en præmie og er på rette vej igen er vi glade.
Sko: 4 sko hvilket ikke er til hendes fordel.

6 Elvira Damgård/Rene Kjær: Favoritdistance. Hun er bedre end resultaterne. Blandt de 3-4 bedste her.
Sko: Uden bagsko.

8 Breaking Point/Kasper K. Andersen: Kommer efter en lille pause hvor hun er blevet frisket op. Har trænet fint men har fået kedeligt spor. Vi er glade for præmie.
Sko: Uden alle 4 sko.

9 Cirkeline Day/Morten Friis: Kommer til at sidde langt nede i feltet her. Sprint er en fordel men hun skal helst sidde lidt med derfremme og det bliver svært her. Præmie.
Sko: Uden forsko.

10 Elvis Shadow/Birger Jørgensen: Gik ok fra dødens sidst. Skal være en god chance tiltrods for bagspor. Trio/lille vinderchance.
Sko: Uden forsko.

12 Royal Blue/Christian Lindhardt: Kommer tilbage efter pause og behandling. Virker rigtig fin i træningen men fra spor 12 på sprint skal hun bare have et løb i kroppen.
Sko: 4 sko.

Løb 7 / V4-4

1 Firefly Dancer/Jeppe Juel: Fejlfri en stor vinderchance. Nervøs type som er svær at køre. Kan jeg få lov at bestemme løbet derfremme øges chancen for fejlfrit løb.
Sko: 4 sko.

5 Act Cool/Kasper K. Andersen: Gik godt sidst mod gode heste hvor han sluttede rigtig godt af. Formen er intakt. Er denne gang meldt fra tillæg men det er så til gengæld mere overkommelig modstand. Håber det løser sig fra 40 meter og jeg tror på triochance.
Sko: Uden forsko.

8 Master Of Disaster/Nicklas Korfitsen: Bliver lidt for frisk på biddet i løbene hvilket gør at han bruger sine kræfter forkert. Gik godt sidst da Nicklas kørte. Præmiekandidat.
Sko: Uden alle 4 sko.