Skive d 19/4-21

Løb 1 / V4-1

1 Bette Nock/Jeppe Rask: Vandt med kræfter sparet i sit comeback. Ingen problemer med distancen. Jeg forventer en lignende præstation igen.
Sko: Uden forsko.

2 Eddie The Eagle/Michael Lønborg: Gør sin første start i år og jeg har bevidst valgt et langt løb da jeg vil forsøge at lette ham i balancen. Han har gået på PG sko og kommer nu med en lille tåsko. Jeg anbefaler at man følger opvarmingen. Outsider.
Sko: Lille tåsko og uden bagsko.

4 Bell Man/Rene Kjær: Gik kanon sidst og jeg synes det ser fornuftigt ud her. Bliver bedre og bedre i stilen. Favoritdistance og en god trio/vinderchance.
Sko: Uen forsko.

5 Recon/Birger Jørgensen: Melde jeg egentlig for at få løbet til at gå. Skal igang igen men formen er ok. Muligt trioemne.
Sko: Uden bagsko og det giver positiv effekt på ham.

7 Worst Nightmare/Knud Mønster: Træner rigtig fint igen efter at ha været dårlig sidst. Triochance.
Sko: Uden alle 4.

8 Avalon/Peter Rasmussen: Alt virker ok og han var fin sidst hvor han var lidt tyndt trænet op til den start. Er blevet behandlet hvilket er længe siden sidst. Lille felt og jeg håber et par af favoritterne tager en dyst foran og vi kan sidde med på ryg der. Vinder ikke så tit mere men mon ikke han tager en god præmie.
Sko: 4 sko.

Løb 2 / V4-2

1 Fighter K J/Christian Lindhardt: Vandt sidst efter flere gode præstationer. Er meldt lidt op men til gengæld får han godt startspor. Bliver svært at vinde men en trio chance.
Sko: 4 sko.

2 Fulton/Jeppe Juel: Outsider type. Fejlfri blandt de 3.
Sko: Uden forsko for første gang.

3 M T Pau Gasol/Kenneth Andersen: Virker som en fin hest som vi har haft i træning vinteren over. Har gået flere hårde løb i sverige så han skal stille og roligt igang og have bygget moral op. Skal have et roligt oplæg igen.
Sko: Uden forsko.

4 Edels Samuraj H M/Jesper Olsen: Han havde været et blank-emne hvis han var stabil. En hop eller top-chance.
Sko: 4 sko. Ændringen er et par alu sko i frem til denne start.

7 Encru Cloc/Michael Lønborg: Har ikke fungeret på ny balance og vi går tilbage til udgangspunktet igen. Samtidig har vi lukket ham på døgnfold for at se om det kan hjælpe lidt på temperamentet og han bedre vil samarbejde med mig på løbsdagene. Fungerer han, vinder han.
Sko: 4 sko.

9 Diago Vang/Birger Jørgensen: Var ok sidst men kusken blev for ivrig og pressede ham for meget hvilket han ikke magter endnu. Han er en triochance hvis alt spiller. 2 række er dog ingen fordel men hesten er blevet mere fornuftig end tidligere.
Sko: 4 Sko.

Løb 3 / V4-3

1 Bandit P L/Christian Lindhardt: Har trænet godt og er klar til at gå et stærkt løb. Kommer med vanligt udstyr og er en triochance.
Sko: 4 sko.

2 Exciting Lady/Knud Mønster: Var fin sidst jeg kom bare aldrig til i løbet. Har bare gået et arbejde siden som var fint. Triochance.
Sko: Uden forsko.

3 Darth Vader S M/Michael Lønborg: Er jeg meget spændt på at starte. Gik et fint rutineløb hvor den faktisk løb hurtigere end sin rekord. Jeg har brugt meget tid på at dæmpe temperamentet på ham men han er tændt lidt til igen efter det rutineløb. Stor kapacitet men han skal lære at bruge sine kræfter rigtigt i løbene. Outsider.
Sko: 4 sko.

4 Estrella Sisa/Jeppe Juel: Gik pænt sidst hvor jeg fik kørt lidt mystisk. Træner forbedret. God modstand men jeg tror hun er blandt de 3.
Sko: 4 sko.

5 Chakita T Hall/Kenneth Andersen: Har haft benproblemer men har trænet ok op til det her. vi starter lidt for at se hvor vi har hende og om hun kan holde til at være væddeløber. Forsigtigt oplæg.
Sko: Bestemmer jeg på dagen.

6 Fonseca/Rene Kjær: Han har været forrygende gående og er klart en vinderchance igen. Man skal dog huske at han har fået 60.000kr på nakken i de sidste 4 starter og for hver sejr nærmer man sig et nederlag.
Sko: 4 sko.

8 Perfekt Gehør/Birger Jørgensen: Var positiv sidst og frem for alt mere afslappet. Skal gemmes lidt undervejs og har fart til at være med fremme.
Sko: 4 sko.

Løb 4 / V4-4

1 Dia Snapshot/Kenneth Andersen: Har gået pænt i hurtig arbejde. Fejlfri er det en trioluring.
Sko: 4 sko.

2 Federico Tinghøj/Jeppe Juel: Måtte jeg slette sidst da han var lidt forkølet. Han var heldigvis hurtigt ovre det og er klar igen. En sjov fidus som kan vinde her første gang fra vores regi.
Sko: Måske uden alle 4 for første gang.

4 Fernando D/Jeppe Rask: Har vi haft i et par måneder. Han har haft lidt forskellige problemer som vi har forsøgt at rette op på. Træner fint på sandet men han er en lidt nervøs type som skal lære at tro på sig selv. Svært at vurdere ham her første gang men går han fejlfri skal han være en god pladschance.
Sko: 4 sko.

6 Figaro Juvel/Knud Mønster: Ændrer vi forspændingen på her. Går han fejlfri er han en vinderchance.
Sko: Tåsko denne gang. Uden sidst.

8 Fox Double Trouble/Rene Kjær: Blev kørt væk sidst så glem den start. Rene kender ham og han har god form. Triochance.
Sko: 4 sko.