Træner/Kuskekommentarer til Århus d 5/4-21

Løb 1 / V4-1

1 Federico Tinghøj /Jeppe Juel: Har været her i en måneds tid nu og har virket fin i træningen. Fin chance i første start for os.

2 Gnags/Bent Svendsen: Leverede en god afslutning sidst. Viste at han klarer Århusvejen. Galoppen var min egen skyld da jeg oversatsede. Fejlfri kan han vinde.

4 Cato Kjærgården/Rene Kjær: Sad fast over mål sidst med alle kræfter sparet og var rigtig fin ved den lejlighed. Spor 4 i volten kan være lidt svært. Kommer han fejlfrit afsted er han en outsider.

5 Frisk/Casper M. Nielsen: Gik kanon i sæsondebuten efter en drømmerejse undervejs. Han havde kræfter i behold og er en vinderchance igen.

6 Baywatch/Michael Lønborg: Har aldrig trådt an i voltestart før. Det virker det at det er blevet bedre. Kommer med sko for at gøre den mere sikker i startmomentet. Fejlfri er vi med på stregen.

7 Eddie/Birger Jørgensen: Har haft lidt pause hvor han er blevet behandlet. Herefter har han bare trænet på. Står godt og er stabil. Tager nok en præmie.

Løb 2 / V4-2

1 Twilight D/Casper M. Nielsen: Har fordel af Århus. Det blev bare helt forkert sidst og den start skal man blot glemme. Møder god modstand men med rette løb kan han snige sig i trioen uden at kunne vinde.

2 Urbanio/Birger Jørgensen: Er tilbage på sin favoritbane men der er langt fra forløb til hurtigklassen. Glad for en præmie.

4 Twigs Briard/Rene Kjær: Gik godt i Skive. Her er hård modstand. Præmie/triochance.

5 Slide So Easy/Flemming Jensen: Har vist aldrig prøvet at tabe i Århus og han er en fornuftig chance.

6 Thunder Peak/Ken Ecce: Holder god form og skal nok kæmpe med her selvom der er hård modstand. Triochance.

7 Extreme/Steen Juul: Har passet sin vintertræning fint og virker klar. Løbsafviklingen er ret afgørende i disse løb men jeg tror han er en af dem som er med fremme og kæmpe om sejren. Kommer sikkert med bagsko. Han plejer at gå helt uden.

Løb 3 / V4-3 / LD-1

1 Isabella Boshoeve/Morten Friis: Havde lidt for lang tjek på sidst og derfor rullede hun over i galop. Kommer igen uden sko som senest. Hun gik helt fantastisk efter galoppen sidst. Her er god modstand og vi går som udgangspunkt efter en præmie men omvendt hun går frem med hvert løb hun får i kroppen. Præmie…

2 Inez Alki/Bent Svendsen: Ny hest i stalden. Den har trænet på siden ankomsten. Videoer med hesten fra tidligere starter viser at det er en god hest. Den skal vurderes på gamle meritter. Outsider.

3 Enjoy The Game/Steen Juul: Gik godt senest og jeg var super tilfreds. Jeg forventer en god indsats igen her og han kommer uden forsko for første gang i lang tid. Triochance.

4 Tiger Hill Diamant/Flemming Jensen: Fungerer fint i Århus. Han tager en præmie.

6 Raket Brodde/Birger Jørgensen: Er blevet tjekket op efter seneste start. Har siden trænet godt og er klar til opgaven. Vi tror på trio/vinderchance.

7 Tarzan Gardenia/Rene Kjær: Hård konkurrence og dårligt spor. Glad for de sidste penge.

8 Charlie Game/Michael Lønborg: Gik godt sidst efter pause og er sikkert gået frem med det løb. Han møder hård modstand men jeg letter ham lidt i balancen og jeg tror han kan ende i trioen.

9 Asger Molar/Knud Mønster: God hest som gik super sidst. Han skal være en fin chance.

Løb 4 / V4-4 / LD-2 / V5-1

1 Drønviktormolar/Birger Jørgensen: Går altid godt i Århus. Godt spor og fordel af distancen. God triochance.

2 Explosive Peak/Steen Juul: Gik pænt sidst men viste ikke helt samme form som starten forinden. Jeg tror på han kan være med fremme igen her. Triochance.

4 Dream Of Succes/Bent Svendsen: Jævn og stabil. Har vist at den klarer sig i klassen og med rette løb er det en triochance/lille vinderchance.

5 Enforalle P/Flemming Jensen: Gik sit bedste løb senest og vi har valgt at starte ham herhjemme i Danmark for at han måske for en lidt nemmere opgave denne gang. Det er første gang i Århus men jeg han skal være en fornuftig vinderchance.

6 Enjoy Banker/Nicklas Korfitsen: Kommer efter pause og skal igang igen. Outsider.

7 Don Anton/Bo Westergaard: God form og god i Århus. Med rette løb kan han vinde.

8 Denimcowboy/Knud Mønster: Har fordel af Århus men møder hård modstand her. Glad for en præmie.

9 Carozzo/Michael Lønborg: Møder god modstand men er selv god. Kommer med blinkers og uden alle 4 sko. Vi har stilet efter løbet her og håber der kommer godt med tempo på undervejs. Triochance.

Løb 5 / V5-2

1 Fortnite/Jeppe Juel: Det er en god hest og han var rigtig fin i sit prøveløb. Jeg kender ikke modstanden men jeg tror på vinderchance.

2 Goforit H/Henrik Lønborg: Har været sletter fra en tiltænkt start pga sygdom. Virker frisk igen. Godt startspor og hurtig fra start. Triochance.

3 Githa Toft/Casper M. Nielsen: Er vanskelig og hoppede direkte ud af volten sidst. Ikke noget for spillerne denne gang.

4 Grazing Holmsminde/Christian Lindhardt: Har startet 2 gange hvor hun har gået pænt. Mangler måske lidt for at være helt klar. Jeg tror hun vil trives højre rundt. Jeg ved ikke hvor gode de andre er men jeg tror hun vil gå et fornuftigt løb og tage en præmie med hjem.

5 NY Make Some Noise/Nicklas Korfitsen: Har haft godt af vintertræningen og virker mere moden nu. Han har gået et par positive banearbejder og han skal være en vinderchance. OBS 1 gang i Århus.

6 Gagarin/Morten Friis: Gik rigtig godt i ålborg senest og har trænet på efterfølgende. Klarer han Århusvejen rundt tror jeg han ender langt fremme. Trio/vinderchance.

Løb 6 / V5-3

1 Follow Me/Henrik Lønborg: Har jeg ikke set længe. Sidst jeg kørte manglede den lidt i at være 100%. Skal være bedre her for at ende i trioen.

2 Eros Sisa/Birger Jørgensen: Skuffede sidst. Løb bare uinspireret. Vi tænker han havde en
off-dag og derfor får han lov at starte lidt tæt. Står godt i et lille felt. Outsider.

3 Fastandfurios P H/Morten Friis: Gik rigtig godt senest. Har siden været på banen og gå intervaller og det ser fint ud. Galoppen sidst i Århus var nok kuskens skyld. Kommer han fejlfrit rundt er han en vinderchance.

4 Eleonora/Christian Lindhardt: Hun har været inde hos os og træne på sanbanen og hun er gået frem fra arbejde til arbejde. Jeg kender ikke hesten i løbssammenhæng men hun gik pænt senest i Århus. Jeg har svært ved at vurdere chancen men hun føles i fremgang. Outsider.

5 Encru Cloc/Michael Lønborg: Galoperede sejren væk senest. Lille felt og jeg tror på vinderchance.

6 Cinxia/Casper M. Nielsen: Hoppede fra start sidst men er alene i volten denne gang så jeg tror det går. Skal have en god ryg og kan så speede de sidste 200meter til en præmie.

Løb 7 / V5-4

1 Gucci Shadow/Jeppe Juel: Skal ud og igang. Jeg er tilfreds med en trioplads.

2 Lilly Pearl/Nicklas Korfitsen: Er hurtig men også urutineret. Den kan ikke lide at få skidt i hovedet. Går hun fejlfrit tror jeg hun kan vinde løbet.

3 Ferrari L M/Casper M. Nielsen: Skal have en god ryg at gå på og så tror jeg vi ender i præmierækken.

6 Estelle Kronos/Michael Lønborg: Var rigtig fin i debutten. Blev efterfølgende ramt af sygdom. Mangler nok et løb i kroppen og jeg ligger lavt denne gang.

7 Face Collection/Frederik Krag Olsen: Var helt ok sidst. Dårligt spor og god modstand denne gang. Skal have et for nuftigt løb til en præmie.

8 Faustino/Christian Lindhardt: Var jeg op på i sidste start hvor han startede for første gang i vores regi. Han forivrede sig i første sving og galoperede. Gik pænt efter og har trænet fint siden. Hesten er hurtig men ustabil. Jeg har løbende ændret lidt på udstyret og nu håber jeg på fejlfrit løb og at han løber op til det han kan. Outsider.

9 Flipthecoin/Steen Juul: Har trænet på. Der har været lidt problemer aktionsmæssigt men nu prøver vi at starte og ser hvordan det fungerer. Hesten kan sagtens være med i klassen den løber i og er en typisk outsider.

Løb 8 / V5-5

1 Newton Tile/Michael Lønborg: Er meldt op i løbet men de løber ikke fra ham. Der skal held til for at vinde så jeg vil kalde ham en triohest/Outsider.

2 All Business Bi/Birger Jørgensen: Har drillet lidt. Han har fordel af Århus og fejlfri så vinder han.

4 Betula Derm/Ken Ecce: Var fin i sæsondebutten men var så dårlig sidst. Der var ingen forklaring på dette og derfor prøver vi at starte igen. Outsider.

5 Design Hastrup/Frederik Krag Olsen: Gik ikke det vi havde regnet med sidst. Er nu tilbage på sin favoritbane og kommer han til spids kører vi der.

6 Follow Me Now/Jeppe Juel: Møder god modstand og jeg kører efter sidste trioplads.

7 Fetlock Joint/Rene Kjær: Har jeg haft i 14 dage. Gik godt i sæsondebuten for Peter Søndergaard, og jeg har bare arbejdet videre fra hvor han slap. Er vel lidt imod sig selv i løbssammenhæng. Jeg har lavet lidt ændringer og er en outsider.