Flot Nytårs Salg
– Fine Ord & Tips fra Goop
Efter en flot julekalender havde vi et par stille dage, men her op til nytår er salget af Jackpot Club’s aktier brandvarmt, et godt barometer er Jens GH’s store DJ aktier, som er tæt på 200k her to dage før slaget skal stå på Axevalla Hed! Salget til Aalborg i aften er også fint og de mange ekspertaktier til de næste dage triller også fint afsted mod røde lamper.
At Formand GH har et fornemt renommé både som Gambler, hesteejer/opdrætter og forretningsmand er ingen hemmelighed for os medlemmer, men derfor er det nu herligt at høre Bjørn Goop uddele lidt roser i “Bjørnkollen”, hvor den gode Bjørn navigerer Aalborg’s V75 med “lidt” hesteskræfter fra Jens.
Den Blanke? Even Steven naturligvis 🙂 https://www.gratistravtips.se/v75-tips/bjornkollen/bjornkollen-v75-tips-tisdag-29-december-2020-19919