Jackpot Club har flirtet med fuldblodshestene ved flere lejligheder, men i den kommende weekend har vi “slået græsset” til den mest seriøse satsning på de lynhurtige galopheste. Vi har allieret os med Gustav Leth Keller, en ung gut som har dansk fuldblod i årene og som var til galop inden sin anden fødselsdag. Morfar Henrik Leth var en legendarisk løbsreferent i Klampenborg, hans forældre har haft mange gode galopheste gennem årene og hans bror er aktiv i Dansk Galop.
Gustav har p.t. fuldt program med studier, arbejde på Klampenborg Galopbanes sekretariat og ansvar for anpartsprojektet Stald Klampenborg, men ikke destomindre har han fundet tid til at galoppere ind som velkvalificeret tipsekspert hos Jackpot Club.
Gustav debuterer med to aktier i weekenden til løbene lørdag i Klampenborg og søndag til storløbene fra Jægersro.
Vi glæder os til at vinde med selvom de galopperer i mål, spil med Gustav her til weekenden, aktierne kommer snart op, tag godt imod Galoppen folkens!