V86 er kult. Et spil som får hårene til at rejse sig i nakken på selv de mest koldblodige Gamblere. Vi har ikke været gode nok på det seneste, men i Jackpot Club når tudekiksen aldrig at blive blød, og nu har vi taget ISAK – ISkold AKtion.
Under pseudonymet “Isak” gemmer der sig én af de fremmeste spilleeksperter i Broderland Sverige – vi siger ikke hvem – han er nemlig Jackpot Club’s “The Stig”. Og nej, det er ikke Bjørn Goop :-), havde bare lyst til at hylde Hills Angel som iøvrigt er en Hardball Baby!!!
Isak er kendt for at besidde helt ekstraordinær menneskelig og hippologisk processorkraft, en travspillets Rain Main og et stærkt våben i kampen om de store penge i V75 og V86. Vejen til milliongevinsterne kræver at man tager kalkulerede chancer – man skal ofte spille hardball for at få den ottende og sidste “kugle” over målstregen.
Isak’s Hardball86 og Hardball75 vil understøttet af Jens GH’s finurlige impulser, systemgymnastik og fotografiske hukommelse, være vores nye våben i V86 og V75, naturligvis suppleret med vores eksisterende Dream Team af eksperter.
Og som om det ikke var nok, kommer der snart flere nyheder fra dér, hvor græsset er grønnest.