Alt OK i Malmø…Englesang med Bjørn i aften?
Mammen’s Geniale Gangespil og Jens GH’s Lukrative Lucky Jack’s var igen plusvarianter i går aftes. Og så var Den Tredje Mand (Knud Lillegård) oppe i sjette gear med et par fantastiske gangesystemer, som dog desværre punkterede på vej mod en stor sekscifret gevinst….
I aften er der atter Jackpot, V86 fra Solvalla og Bergsåker med flere spændende opgør, herunder et par fine løb for 3- og 4-årige hopper. Hill’s Angel er favorit til førstepræmien på 300k hos de treårige, hvor vi ligger spillesystemerne lidt til side og hepper på det Panamera Racing-opdrættede og med René Egebro ejede stortalent. Og glæd til at opleve en virkelig racermodel – og gu’ vinder hun for Bjørn Goop, på billedet bag Derbyhåbet Eric The Eel!!
Vi har åbnet 25 andele mere til Zola, Mammen er udsolgt på 20k mens der endnu er en sjat til Daily Jackpot med GH. Aktier til fredagens V64 og frem for alt lørdagens V75 Jackpot på Åby, er også under opsejling inde på vores hjemmeside: www.jackpotclub.dk.