NY AKTIE: “Hvor Svært Ka’ Det Være, Mand”?

Fynske Erik Bondo har i mange året drevet en succesrig trænerforretning i Italien, men dem som kender ham kan bekræfte, at der bag succesen i bl.a. Prix d’Amerique, det flydende Italienske og rollen som familiefar, stadig gemmer sig den samme Bondo, som bl.a. var med til at gøre Lundens staldterræn usikkert nogle årtier tilbage. Knastør humor og en rap kommentar til det meste, herunder Jackpot Club…..
Ofte har Bondo undret sig over tipseksperternes fejlvurderinger og ytret: “Hvor svært kan det være, Mand? Det tager ikke mere end 15 minutter, så havde jeg lavet et bedre system”
I en stille tid for travsporten også i Italien, har vi derfor besluttet at give Bondo et wildcard og lader ham svinge øksen og vise medlemmerne og frem for alt de andre eksperter i Jackpot Club, hvordan man flækker et vindende system sammen.
“Vi træner på, men al løbsafvikling ligger jo helt stille, så der er tid til at se masser af svenske løb, så jeg er bedre pålæst end nogensinde”, lyder det selvsikkert fra Erik Bondo.
Lad os nu se Bondo brager igennem til kultstatus allerede til frokost, hvor han spiller med på Bergsåker.