V86 afd. 2

Her tror vi at den store favorit Messiah er i fare, dels pga af den ikke er så hurtig fra start og dels at den næsten kun har startet i lange løb. I stedet vil jeg pege på nr. 2 Casanova Majo og nr. 10 Bay View, som begge har fordel af 1640 meter. Casanova sluttede forrygende af sidste gang og løbet skulle ikke have været ret meget længere før den havde vundet. Nr. 10 Bay View 3 spor første sving rundt og frem til dødens efter 600/700 meter og holdt fint hjem til 2 plads.

V86 afd. 8

En noget større outsider finder vi i sidste afd. af V86 nr. 14 Flaming Ace Sisu. I sidste start blev den sat af i 3 spor første sving rundt og blev bakket ned som sidste hest. Der fra kørte Peter G indvendigt frem til 5 par indv. Ude i 5 spor sidste sving og sluttede fantastisk af til en 3 plads, kig op for Flaming Ace Sisu og kun streget på 3 % her kl. 16.30