V75 Jägersro: Christoffer tror på stor vinderchance.
Jackpot Club har i dag talt med Christoffer Eriksson og han kommer med nogle gode informationer om to af hans V75 chancer;

1 afd. : V75
Nr. 10 Hurricane River: “Har nu to løb i kroppen og har i følge træneren været superfin i arbejde efter sidste start. Her viste han at formen er helt på top! Vi ved vi har en tophest og denne gang rykker vi også sko bagunder for første gang for at få den optimale balance! Det er min bedste chance på dagen og en frisk SPIK – jeg tror han bare vinder!”
4. afd.: V75
Nr. 8 Procalate: “Fin hoppe som som har gået super fint i år – nu med “smygläge” og med lidt løbsheld undervejs er jeg ikke overrasket hvis hun vinder! Hun møder dog flere hårde hopper som kun stå 20 meter efter!
En klar outsider som skal med på kuponen.”