Jackpot Club vil i den kommende tid lancerer en række nye aktier. Til løbene på Jydsk Væddeløbsbane i morgen bliver Birger Jørgensen således den første profil, der hjælper med at lave en V4- og en V5-bon, som JC-medlemmer kan købe andele i. Aarhus-træneren hjælper til uden vederlag – og 25 procent af et eventuelt overskud på aktien går direkte til løbspræmier i dansk travsport. Jackpot Club får ikke del af overskuddet, men vi tager 10 procent i administrationsafgift. En andel til 100 kroner kommer altså til at koste 110 kroner. Senere vil flere profiler stå for systemer til andre baner efter samme model. Det er disse aktier, du skal være med, hvis du vil støtte dansk travsport.

Jackpot Club vil ydermere stille vores website til rådighed fremover for private grupper/arbejdspladser mm. som via en “holdkaptajn” ønsker at spille f.eks. V75 hver lørdag. Holdkaptajnen/gruppen bestemmer selv vilkårene med admin-fee – om man vil donere nogle procent af overskuddet til et bestemt formål. Eller om hele overskuddet går til andelshaverne. Kravet til disse grupper er, at alle andelshavere melder sig ind i Jackpot Club. I nogle af disse aktier vil Jackpot Clubs spilekspert Jens Glud Hansen hjælpe til med at udforme systemerne. Du kan melde dig på info@jackpotclub.dk, hvis du er interesseret i at drive din egen aktie på vegne af nogle venner/kolleger.

Daily Jackpot og andre nuværende aktier, som håndteres af Jens GH, vil fortsætte. Der vil ikke være administrationsgebyr, men en afgift på de vundne præmier. Fra disse aktier vil sporten ikke længere få midler til løbspræmier fra overskuddet. Derimod indfører vi en rabatordning på gevinstafgifterne, så medlemmerne bliver belønnet med en mindre afgift alt efter, hvor meget de spiller for.